lördag 22 december 2012

Rekord slaget på bloggen!

Så underbart när det nu visar sig att inlägget om en Nykter Jul slagit rekord vad gäller antalet läsare! Det är precis den uppmärksamheten jag önskar till den typen av inlägg som berör alla, inte minst barn och ungdomar som behöver allt stöd de kan få.
Vi är alla måna om att ge Kärlek och gåvor i form av materiella ting under julen när det i själva verket handlar om att få uppleva närhet och gemenskap. Visserligen bidrar gåvor till samhörighet men en gåva kan lika väl bestå i empati och varsamhet, något som vissa faktiskt saknar, speciellt under högtider.
Så tveklöst ligger där en sanning i uttrycket "Det är tanken som räknas".... Men givetvis räknas också agerande och beteende där en kram är så mycket mer värd än innehållet i ett inslaget paket.

Tack för Ditt engagemang, för att Du läser och förhoppningsvis tar till dig av det viktiga budskapet i inlägget. För det gärna vidare till dina vänner och bekanta. För även om man inte gärna vill tro det så kan problemen och ett behov av hjälp finnas även där.
Ta hand om varandra i ett Kärleksfull Liv värt att leva i trygghet och harmoni, året om...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar