måndag 24 december 2012

God Jul, Kära Du

Äntligen kom den med snö, lagom kyla och en härlig Kärlek. Julaftonen!
Den började bra med lagom lång sovmorgon vilket vanligtvis är ganska så förbjudet i detta hus på Julaftons morgon, men då uppesittarkvällen blev väldigt härligt lång och sen tillät vi oss att vila ut detta år ;-)
Klingande julmusik med Dean Martin, en gröt på spisen som vidbrändes då alla slogs om att skriva God Jul på Facebook, någon hade glömt att handla sista julklappen och falsksången stod som spön i backen tills alla brast ut i gemensamt skratt!
Det har varit och är fortfarande en fantastisk julafton 2012 med nära och kära som alla bidrar till sann gemenskap. Gåvorna har samlats i drivor, inte enbart materiella utan också kärleksfulla sådana man gärna förvarar i det goda minnet.
Alla paket är öppnade och alla ler av en dag som varit helt och hållet lyckad.
En del av gänget samlat framför Tv:n efter det goda Julbordet. Tomten står och håller koll i bakgrunden.
En dotter och en svärson som inte kan leva mer än högst 4 cm ifrån varandra. Tomten suckar lite..
Sonen och svärdottern fick i uppdrag att öppna varsitt paket samtidigt. Det tog ca 28 sekunder och sen..
..blev båda glada för innehållet. En varsin tröja med en Kärleksförklaring till varandra. Det är bra med en mamma som tänker till lite ibland ;-)
Ju senare kvällen blir desto suddigare ser man ;-) Men allt annat känns klart som korvspad! Att få vara sig själv i all galenskap med människor man känner och älskar.
Nu när kvällen anlänt, tomten åkt iväg med sina renar och julklapparna är öppnade så återstår bara att låta gåvorna komma till sin användning. 
Här har Robert Gustavsson, Zlatan Ibrahimovic, Daniel Craig, Pierce Brosnan och Magnus Uggla huserat!
Magnus Uggla håller full koll på Herr Gustavsson! Än så länge. Ho ho ho..
Brosnan & Craig var hit tidigare och smög in lite gåvor i form av deo och parfym i begränsad upplaga till sonen som överraskat och glatt såg till att dofta gentleman och agent resten av dagen ;-)
Å dom här grabbarna är mina, allihop! Men jag går bara och lägger mig med en i taget.. ja, böckerna alltså!
Aldrig har Uggla varit så lugn och timid som han varit idag. Han har hittat sin plats i sovrummet nu. Han letar väl efter någon att göka med, kanske ;-)

Fina paket med vackert innehåll glädje och förnöjer en tid framöver.
Hoppas din Julafton varit och fortfarande är till glädje.
God Fortsättning!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar