måndag 10 december 2012

En Bingo med humor & en Leila med tuttar!

Ser Leila laga mat hemma hos Bingo Rimér, en man vars humor tilltalar mig å det varmaste. Rätt fram, smågalen och underfundig. Rolig konstrast till mat-tanten Leila som gärna vill framställa sig som något pimpinett och fin i kanten på alla vis. Docksöt och överjävlig på matlagning men totalt humorbefriad och med stor brist på självironi. Synd. Mat & Humor är ju annars en bra kombination. Det är Per Morberg ett levande bevis på. Som tur är räddar Bingo hela programmet med sin allt annat än blygsamma framtoning.
Frågan ställdes rakt och resolut till Leila, som envist ville tala om det uttjatade ämnet "nakenfotograf". Bingo lyckades inta rollen som självklar pgm-ledare när han undrade om leila skulle kunna tänka sig att laga mat topless i TV 4 om hon fick en miljon dollar varpå tönten svarar:
Det skulle jag aaaaaldrig gööra!!!
Bullshit!
Vi snackar dollar här! Å dom där små tuttarna försvinner väl enkelt bland ett gäng svenska köttbullar i tv-rutan så det vore väl ingen större sak att göra för dessa dollars att Leva på i Evighetens land!!
Tänk, att folk vill inge så gott intryck att t.o.m. Verkligheten hånskrattar! Även OM hon nu av princip aldrig skulle visa pattarna, så kan man ju tycka att hon åtminstone kunde erkänna att erbjudandet skulle vara svårt att avböja på direkten! Den typen av präktighet bor bara i Disney World! =)
Jag byter kanal utan att tveka.
Patrik Sjöberg på 3:an. En riktig människa som vågar vara full......
av både mänskliga brister och humor! =)

3 kommentarer: