måndag 5 november 2012

Du är en Ros som skimrar under alla himlens färger!

Solen och hennes sken sprider sin värme genom varje kroppsdel och sinnet skuttar av glädje när ljuset landar i djupet av hjärtats vrå. Det får tankarna att tänka i ett skimmer, ett rosa sådant.
En lättsam och glädjespridande färg som inte tilltalar något negativt över huvud taget. Som väcker små lustar att göra enkla och okomplicerade sysslor, som får ögonen att öppnas och förståndet att föra i en virvlarnas dans. Molnen är som bortblåsta för en stund i denna förväntade vintertid, man gläds åt varje sekund av ljus.
Livet börjar kännas som silke där uppgivenhet precis tagit vid. Ser man tillräckligt länge på ett rosa skimmer märker man snart tydligt och väl att man Lever där i =)
I detta rosa skimmer tycks allt så gott, inbjudande och välkomnande. Pastellens Värld är guld värd!
Så tilltalande och trallvänligt allt kan bli. En sol, en ljusblå himmel, ett hjärtformat moln och rosa karameller.
Bekymmer blir som dolda av hopp, tro och Kärlek i detta färgernas landskap av glittrande budskap.
En sekund av lättnad som gärna får omvandlas till en hel evighet där oro går i vila och harmoni står att möta.
Allt ser ut och smakar som godis. Till och med jag! Till och med Du! Till och med hela Världen!
Så lite det behövs för att uppskatta, njuta, le och bara vara i det som är här och nu. I ett rosa skimmer är ingenting svårt, allt går som en dans och omgivningen är vackrare an någonsin.
Se rosen, den vackra! Det är Du, under alla himmelens färger. Den lyser alltid i sin prakt, också i de stunder Du förblindats av motgång och sorger. Se, så vacker Du är!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar