söndag 29 juli 2012

Tidig söndag & sol

Sällsynt att det vaknas före nio en söndagsmorgon i vårt hus men att slå upp de blå till träningsverk i skrattmusklerna känns okej, en av följderna av gårdagskvällens gemytliga party på verandan med grannar, folk och fä =) Till takten av regnsmatter på taket och starkt upplysande blixtar, kom vi att invaggas i bästa rave-anda och jäklar vad det dansades, åtminstone rent mentalt!
Också humorn stod som spön i backen och åskan Tors försök till att föra dansen gick käpprätt åt pipan då undertecknad med sällskap tog över och förde resten av kvällen och natten med galans!
Känner mig smått lycklig denna morgon. Det är skönt med allt det där som inte är så märkvärdigt.
Det är skönt med allt det där okomplicerade, där man tar allt för vad det är, när man nöjer sig med det man har och inser det bästa med det! Att man har vetskap om vad som är det lilla extra i Livet.
De där människorna som finns omkring en, som inte nödvändigtvis behöver veta allt om ens Liv och Leverne.
De där människorna som finns där ute i Livets pereferi och som man ibland får möjligheten och äran att sätta i centrum. De där människorna som gör en oväntad och överraskande entré i ens Liv i positiv bemärkelse och som gör att Livet bara Lever. Det är ett privilegium att omges av dessa och att inse att allt har sin mening och att allt betyder något . Det behöver inte vara så komplicerat med ömsesidig respekt och äkta Kärlek.
Det behövs bara några insikter och en rejäl skopa humor.
Det förstod jag denna morgon när jag såg vad jag omedvetet ställt på köksbordet igår.
Två lyktor står för dagens visdomsord: True Love =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar