måndag 27 augusti 2012

Ska det va så ska det va. Annars kan det va!

Solen har inte slagit av till halvljus en enda gång idag, kanske är det därför ingenting heller har gått på halvfart. Full rulle snarare, med möten, folk och roliga samtal. Nån sväng förbi hemmet och kollar så att blommorna klarar sig själva nån timme till ;-) Det gör dom. Dom har nämligen stjälkar som bär dessa vackra blad i lugn och ro medan jag har både restless legs och brain och därmed fullt upp i huvudkontoret med att få det viktigaste gjort. Allt under solens inverkan. Vilken tur! Den är lätt att bli kär i och svår att bli övergiven av. Precis som i relationer där värmen är det centrala.
När den gör en sällskap åker mungiporna upp till öronen, det plirar i ögon och pirrar på alla möjliga ställen och allt blir så otroligt mycket enklare och roligare. När skuggorna övertar tillvaron är det närmast som att bryta upp från ett förhållande. Inget är längre lika inspirerande, ett mörker råder och värmen består endast av djupa suckar i vemod och sentimentalitet.
Sällan finns där ett mellanläge. Det är bra eller dåligt. Både vad gäller väder och relationer. En del använder uttrycket "hyfsat". Vad nu det betyder? Hyfsat.. Det låter mer som ett annat ord för "en-sån-där-tova-man-får-i-håret-efter-en-intensiv-stund-i-säng-halmen"..du vet ;-)
Hyfsat?!? Ok? Bra eller dåligt. Två alternativ. Svårt eller enkelt. Två alternativ. Ljust eller mörkt är också två alternativ. Hyfsat?!? Äh! Gå och köp en kam!
Idag bestämmer solen sinnesstämningen. Idag är det..BRA!
Och än så länge har vi inga planer på att separera. Ska det va så ska det va. Annars kan det va ;-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar