lördag 25 augusti 2012

Party-tanterna laddade!

Ett regn hälls över Leksand idag men det hindrar inte från att ha ett gott humör och en uppladdning i form av en flaska cava, popmusik och sköna förväntningar inför kommande kväll!
Det ska firas att vi Lever, det gör sig bäst en regnig lördag i augusti på något sätt. Inte minst i goda vänners lag, en hop erfarna och vackert belevade damer som är i kontakt med hela känsloregistret vilket oftast brukar landa i djupa samtal om allt det där man aldrig pratar om annars för att sedan avslutas med en uppryckning till toner av glammig 70-talsmusik, sanna skratt och en dans som får John Travolta att framstå som en traktor på Saturday-night-fever-golvet!
Klänningen är fixad, Stevie Wonder står för det musikaliska utbudet, bubbelvinet står på kylning, alla ostarna ska serveras på silverfat, ljus tänds och jag själv irrar runt i trosor & linne i smått euforiskt tillstånd då hela Världen tycks le mot mig i denna fas av Livet =)
Det är väl en sån där "period"... ;-) Hoppas Du upplever samma känsla! Vi är alla värda den. I en låååång period. Uppåt, glatt, inga ledsamheter, optimism och allt man tar på blir till guld!
Så tänk på det om vi ses ikväll.. "Tafsar" jag på dig kommer Du att glänsa & glittra resten av kvällen ;-)
PUSS!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar