lördag 18 augusti 2012

Rykten dementeras: "Jag & Rönnerdahl är bara vänner"

Lite regntunga skyar men ändå en hel del lördagkväll, augusti och en massa lustar som vill kasta sig ut i sensommarnatten på spontana äventyr med någon som trotsar både jantelag och vattenpölar!
Så fick det bli, lite smått fnittriga och sugna på Livets läckerheter smög vi iväg till bersån, glada i hågen och fullt utrustade för ett mindre krig mot myggor och tvestjärtar. Ett par skrällar och fighten kunde firas i Livets vin och till toner i dur rullar vi runt i det våta gräset, ligger sedan raklånga med blick mot stjärnprydd himmel, ser en stjärna falla, önskar oss något och nu inväntar vi på att drömmen skall bli sann!
Vi trodde att ingen såg oss, att ingen hört eller märkt oss. Men ack, så vi bedrog oss!
I denna så vackert björkbeklädda lilla stad hörs ett litet välbekant sus, små små ord som fått oskuldsfulla små vingar som seglar över taken och landar i var mans hus med det senast uppdaterade från förorten "Passion"...
Folket jublar, höjer oss till skyar, sätter oss på piedestal, hyr bystugor och stå-upp-komiker, byns smed smider på vigselringar, Lars Kristerz skall bokas och smekmånaden i form av presentkort på Sommarland och Leksandsbröd är befolkningens kärleksgåva till dessa turturduvor som enligt någon annans utsago, funnit varandra i evig och ömsesidig Kärlek!
När suset lagt sig smyger vi, våta och gröna på knäna genom gårdsplanen och under bar himmel. I samma stund ser vi den fallande stjärnan landa likt ett fyrverkeri i Världens alla vackraste färger och vi tar varandra i handen och konstaterar att vår önskan gick om intet också denna gång!
En önskan om Evig vänskap utan folkets fördomar och synpunkter.

Jag är hemma nu.. Han hänger kvar där ute på gungan med ett leende.
Och vad Ni än må ha tagit del av för sus eller brus så kan jag vid min faders grav lova och svära på att jag & Rönnerdahl faktiskt bara är vänner och ingenting annat!
Det går att läsa ut av stjärnorna ikväll ;-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar