fredag 8 mars 2013

Robin vinner Melodifestivalens Final 2013!

Det är både roligt och lite underligt. Att jag både nyfiket och motvilligt engagerar mig i Melodifestivalens spektakel. Det är som ett gift.
Men faktum är att jag på något sätt alltid lyckas pricka rätt vad gäller låtplaceringar. Förra helgen satt jag med vänner och rödvin och vann vadslagningar så det stod härliga till!
Märkligt.. att man innerst inne vet att det är egentligen inte spelar någon större roll vem som går vidare, och ändå spelar egot en ett spratt och får en att växa i självkänsla när man får rätt =)
Skulle man mot förmodan ha gissat fel finns alltid en god bortförklaring på lager, men jag har, tack o lov ännu så länge inte behövt rota i denna vrå av skam ;-)
Det återstår att se om jag får göra det efter morgondagens final.
Men hjärta och huvud har talat om för mig vem och vilka som fightas i toppen i morgon:
Robin Stjernberg. Han är knappast en av mina favoriter vad gäller vare sig utseende, framförande på scenen eller sin barnsliga utstrålning. Men blunda och lyssna. Killen har en fantastisk röst och låten håller hela vägen. Han är vinnaren detta år!
Skrällgänget State of Drama kommer att utmana ovanstående popstjärna. Det blir tätt mellan poängen och gänget får all anledning att påvisa sin uthållighet i dramatikens näste.
Flickfavoriten och Munther-göken Ulrik är den största konkurrenten till vinnaren. Det kommer att bli en rysare. Han är docksöt och har sin trogna skara av sms:ande flickor och kan därför enkelt dra fördel av oförtjänta poäng. Förhoppningsvis inser svenska folket att det sitter i musiken..
Inte i mössan!
För övrigt kan jag tillägga att jag vid ett tillfälle av förvirring, lovat att äta bananer till frukost, lunch och middag i en hel vecka, om Sean Banan mot all förmodan skulle roffa åt sig vinsten!
Må Apornas Planet och Änglarnas Himmel i sitt sista-minuten-möte, finna ett gott samarbete vars kompromisser genomförs och består i bästa samförstånd, och på sin höjd medför ett Copabanana-party på Svensktoppen.
Till denne herres fördel kan jag givmilt skänka mitt tack för det färgglada och galna inslaget.
That's it!
Jag säger Grattis, Robin! Och passerar fruktavdelningen i uppriktig nonchalans denna dag =)
Vinnaren är YOU!
http://www.youtube.com/watch?v=4sa9C_G_GdY







2 kommentarer:

  1. Härligha Marina-Evelin! Stort GRATTIS! Du fick rätt igen! Kram från Bella

    SvaraRadera
  2. YES!! Otroligt kul! Att han vann..och att jag fick rätt, hahaha =)

    SvaraRadera