måndag 20 januari 2014

Guldbagge-galan 2014


Guldbagge-galan denna 20:e dag i januari.
Som vi väntat, spekulerat och längtat efter denna direktsända gala. För att få gotta oss i lite glitter & glamour, göra entré i den perfekta Världen, där allt bara är så perfekt! Där blotta synen för ögat får oss att glömma bister verklighet och vinterkyla.

Foto: Sveriges Radio
För de är ju inga vanliga människor! De går på tå genom hela livet och sveper runt som kungar & drottningar dygnet runt, året runt. Lever Livets glada dagar, tjänar stora stålar och är helt och hållet genomlyckliga. Där finns inga ledsamheter, hela Livet är en stor och glittrande scen där publiken alltid ger stående ovationer och ropar "En gång till".
För glamour-folket existerar inga gällt ringande väckarklockor klockan 8 på natten, när vi andra stiger upp för att tjäna vårt levebröd. För dessa sköningar finns bara en ljus tillvaro som lockar oss andra till obegränsad nyfikenhet, där vi vanliga, dödliga inte märker gränsen mellan stjärnglans och integritet och därmed tar oss rätten att stalka lte ibland, för att sedan spy lite galla i skvallerpressen om dessa divor som inte ens tål lite fönstertittning!
Det är något speciellt med  glam-folket.

Foto: SVT
De hjälper oss lite på traven vad gäller självbevarelsedrift och folkvett. Speciellt får vi hjälp med att inbilla oss det Perfekta Livet i sus & dus.
Ett maskineri utan störningar av grus.
Vardagsbestyr göre sig icke besvär denna kväll. För ikväll ska här betraktas och beaktas.

Go, Sissela, go!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar