onsdag 1 oktober 2014

En mormor har kommit till Världen!


Farväl september. Välkommen oktober!
Det var ett tag sedan jag var här. Ja, på bloggen vill säga. Det föll sig så att jag valde att fokusera på Livet, där ingen som helst inloggning krävs. Där inga lösenord i världen behövs.
En välbehövlig paus där hjärta, själ och huvud tog sig an en gemensam terapisession på några månader. Dessa tre har stundtals haft svårt att komma överens. När huvudet tänkte tankar, ville själen vila och hjärtat dra ner på takten. Det mentala och känslomässiga krävde sin terapeut, minst sagt.
En terapeut i form av Livet!

Här sker allt på riktigt. Både på gott och ont. Det har rensats, städats och sorterats. Fattats beslut, ångrats, jävlats och tryckts på delete-knappar om vartannat.
Idag är ordningen en annan. Trillingarna respekterar varandra numera.


En sanningens Frihet väl värd att i uppriktighet njuta av. Därtill har mycket annat hänt. Sådant man gärna firar och tar en liten hutt för. Gladeligen.

En mormor har kommit till Världen!
163 cm lång och 67 400 gram. Blå ögon och en blond kalufs. Skriker sällan när hon är hungrig. Däremot när hon ar trött. Enkel att vagga till sömns och svårväckt på tidig morgonkvist.
Hon är stolt, lycklig och tacksam.


Ett nytt sätt att Leva. Och lite ovant. En ny tid i Livet. Som en mamma som uppdaterar hela sitt känsloregister och påminns om den där puräkta, okomplicerade Kärleken.
Den rena och sanna Kärleken. På äldre, skönare da'r. Som mormor.



En mamma, mormor och människa som gör en liten blogg-comeback. Nu finns det ingen hejd. Här ska bloggas! För det har mina "trillingar" bestämt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar