torsdag 5 september 2013

Siljans Bomässa & 60-årsjubileum på schemat!


Nu är det både bråda och roliga dagar på jobbet. När www.leksandsbladet.se ska fira sina 60 år, ska det ske med pompa & ståt!
Under hela helgen finns vi med på Siljans Bomässa i sällskap med våra kollegor på Valins Fastighetsbyrå. Vi kommer att stå i vår väl inredda monter R29, och ta emot Er med öppna armar och varma leenden. Lördagen i Leksand är ju också Kulturnatta, där hela Leksand kommer att sjuda av festligheter! På kvällen förflyttar vi oss till Norsgatan och Leksands Pub & Bistro, där vi laddar rejält med party och 60-årsjubileum.
På scenen står T.å.B. och själv kommer jag att damma av DJ-väskan och köra musiken från 60-talet och framåt. Nostalgi i allra högsta grad!
För min egen del innebär det en del roligt pyssel inför helgen. Montrar ska inredas, möbler ska fraktas, banderoller ska sättas upp, sju tusen låtar ska checkas och framför allt; partystämningen ska ligga på topp! Välkommen att träffa oss på Leksandsbladet under kommande helg, som förhoppningsvis skall bestå av sol och blå himmel! I annat fall strålar vi ikapp, allihopa.
Och får en kväll att placera i det glada minnesarkivet ;-)

Läs mer om Bomässan här:http://www.prmedia.se/index.php/sbom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar