måndag 12 augusti 2013

Folkparker, Gyllene Tider & några Minnesluckor!

Det föll sig så, att jag reste med tidsmaskinen i helgen, back to the youth! Med ett förflutet smyckat med små sköna minnespärlor, gulliga vänner och en liten svart racerbil, for vi runt och besökte platser från förr. Herre Gud, så mycket man glömt! Eller förträngt, kanske det heter?!
Men vissa händelser sitter som etsade i glädjens tecken, små galenskaper och äventyr man knappast kommer att berätta för sina barnbarn om. Ett hemligheternas näste, som troget stänger portar för obehöriga ;-)
Jag hämtade min barndomsvän Lena, i Grängesberg (!) av alla ställen. Väl där och vi påmindes om tiden av yngel, vingel & hångel. Det var Gyllene Tider , det!
Till Grängesbergs Folkpark tog man sig under alla märkliga omständigheter. Det tycktes då vara en evighetsresa, där man liftande rumlade runt i alla möjliga olika färdmedel, för att slutligen komma att äga hela det tilltänkta stället! Vi var drottningarna, så oumbärliga. Bäst på allt! Det är vi fortfarande ;-)
Under resans gång fyllde vi minnesluckor med vackert och hysteriskt roligt innehåll, och kunde snabbt konstatera att våra Liv fortfarande är minst lika galet.. fast utrustat med lite fler insikter och sunt förnuft. Hoppas vi alla fall!

Vänskap när den är som bäst, är när man kan fylla i varandras minnesluckor med hyfsat vettigt innehåll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar