söndag 30 juni 2013

Ipren-mannen! Nu får du gå hem..

Febertoppar som nu äntligen börjar dala, tack vare en underskattad Iprenman som i nöd o lust och med stor empati, tillhandahåller med hopp om en helt vanlig vardag igen! Men nu får du gå hem.. För nu vill jag klara mig själv, och framför allt bli mig själv. Jag är så otroligt mycket roligare då ;-)

Roar mig i rosa

Trodde jag skulle vara feberfri och fit för fight idag, men se det är bara att snällt ligga kvar i sängen och se film efter film, med välbehövlig sömn där emellan. När lusten tillåter gör jag små collage av inredningsbilder för att få lite färg i tillvaron. Det kan behövas ett rosa skimmer ibland ;-)











lördag 29 juni 2013

Frossar i romantisk inredning!

Nya kontoret på Leksandsbladet
Flytten med Leksandsbladet är nu genomförd och klar. Endast några detaljer återstår för mig och de andra tjejerna, sedan är allt som vi önskar. Vi trivs, och vill knappt gå hem längre =)
Här hemma har det stagnerat något, men lite grann pysslas det med även här.
Iklädd feber och halsont har jag till trots, fixat o donat, fotat och redigerat för att nu kunna visa upp de vackra sakerna. Välkommen!





De rosa accenterna får regera denna sommar. Nya favoritbutiken är nyöppnad i Leksand och ligger i området Moskogen. Erkers Sara, som äger butiken vet precis vad som går hem.






Vanligtvis går allt i vitt hemma hos Härliga. Men sommartid får färgerna ta över allt mer. Det är roligare för både hjärta och själ





Jag brukar ha godis på fatet, men då undertecknad har svårt att låta bli det ätbara, byts det oftast ut till ett godis för ögat istället.







 I entrén möts man av rosor hos mig!






Ett perfekt och enkelt blickfång är alla sommarkläder som plockats fram och spritts ut med omsorg. Självklart på vackra galgar.





En gammal kista jag en gång målat shabby vitt och tapetserat med änglar. Står i hallen och fungerar både som förvaring och sittbänk.





Några vackra kort och fotografier pryder kylskåpet. Kortet på mig och sonen åkte med till jobbet här om dagen!
Skafferidörren har målats med griffelfärg. Här skrivs allt från köplistor till påminnelser upp. Kan behövas..har jag märkt ;-)
Fler bilder dyker upp snart. Välkommen åter!

onsdag 26 juni 2013

Leksandsbladets Nya Hem!

Det har varit full rulle den senaste tiden. Inte minst på jobbet som nu äntligen flyttat klart till nya lokaler. Nu är vi sambo med Valins Fastighetsbyrå, på Hantverkaregatan 24. Vilket gäng vi är! =)
Slitsamt är oftast alla flyttar, men i vårt gäng är det endast glada miner och en humor som regerar, helt oslagbar. Här kommer också våra inredningslustar fram, och det pysslas till det vackraste.
Det är som det ska vara på Leksandsbladet ;-)
Välkommen på en liten inredningskoll.

Mitt eget lilla kryp-in på jobbet är snart inrett och klart.
Färgklickar och accentfärger står i fokus.
Det känns nästan som hemma! Bara sängen som fattas ;-)
En liten groda att kyssa ;-)
Det må regna ute i Världen, men på Leksandsbladet skiner alltid solen ;-)

onsdag 19 juni 2013

Romantisk inredning

När sommar råda, sätter rastlösheten rot i själen. Då vill jag Leva i lugn & ro, njuta och göra allt i sakta mak. Lusten till kreativt skapande i det inredningsmässiga får vila en stund, men då hjärtat ropar efter romantik ser undertecknad till att få det för ögat också.
Pasteller & rosor ger glädje och harmoni. Hoppas Du känner detsamma =)
                             Välkommen Hem på en titt hos familjen Härliga!







Må Solen skina och fåglar kvittra.
Där himmelen skiftar i blågrå ton, tar andra färger vid i Härliga's zon

tisdag 18 juni 2013

Valley Lifestyle


Den här veckan möter vi Erkers Sara Engstad, i Leksandsbladet. En ung och framåt tjej med siktet mot välförtjänt och färgsprakande framgång,
Hennes nyöppnade butik Valley Lifestyle har på kort tid redan besökts av många, som uppskattar både den countryinspirerade inredningen och utbudet i butiken. Läs hela intervjun på:'

http://www.leksandsbladet.se/


Utlandsvärmen sitter i hjärtat!


En känsla av utlandssemester infann sig, där jag i gott sällskap njöt av Livet.
Lite regn idag, ger en välbehövlig paus och uppladdning inför sköna Midsommar. Blomsterkrans är beställd, klänning struken och lusten att Leva ett sommarliv ligger nära hjärtat.
En skål för ljuvlig stund på vår vackra jord! Njut så länge du kan, och krama någon du håller av.




måndag 17 juni 2013

Rosor & Rönnerdahl!

Tänk, att sommar gör så att hela Människan bara Lever! Åtminstone är det ett underbart faktum för undertecknad. Allt ska ses i färg och romantiskt skimmer. Det mår hjärtat bra av. Man blir som man umgås, sägs det ju. Umgås med Rosor, Rönnerdahl och Änglar, och se så vacker Du blir ;-)

               Kärlek och Solsken till Dig!

fredag 14 juni 2013

Vänner, vin och solsken

Nyinköpta vackra detaljer, inhandlat hos Blomsterflärd


Fredag igen! Tiden går fort när man har roligt =)
I morse stod hjärtat i full harmoni när skolavslutningen avnjöts i Leksands kyrka. Vacker sång, en stämning oslagbar och strålande barn och ungdomar som äntligen nått sitt Sommarlov.
Det är Kärlek och svensk sommar, det.

I helgen väntar ett Liv i slow motion, där jag gör det jag känner för, helt enkelt. Lugn & ro, vänner och vin, som ju till sommartider hör.
Jag önskar Dig en ljuvligt trevlig helg, och hälsar Dig varmt välkommen tillbaka.

torsdag 13 juni 2013

Mitt hem är min Harmoni

Det gör inget att molnen dominerar ibland. Även dessa är till för att dansas på. Jag gör det bland pasteller och en känsla av Frihet.
Välkommen att titta in i ett Hus av Harmoni!

                               Rosen är till Dig & Mig!